Var kan jag titta på Twin Peaks på Netflix?

Är du ett fan av den ursprungliga Twin Peaks-serien? Eller har du bara hört talas om Twin Peaks, men faktiskt aldrig sett showen? Det är en av de mest legendariska showerna någonsin och hade fans över hela världen på den tiden.

Tyvärr har showen fortfarande många fans, men de kan alla inte se det eftersom Twin Peaks är svårt att hitta på Netflix. Sanningen är att du bara kan se Twin Peaks på Netflix i USA, och det är det enda landet i världen där det kan streamas. Vad kan vi alla göra åt det?

Du kan hoppa på ett flyg och ta med din mobiltelefon och din anteckningsbok. När du kommer säkert till USA hittar du en WiFi-plats, öppnar din Netflix-app och du kan strömma Twin Peaks på Netflix. Du behöver inte en extra Netflix-prenumeration för att detta ska fungera, din nuvarande Netflix-prenumeration räcker.

Men vem vill köpa en flygbiljett för att se Twin Peaks på amerikanska Netflix? Ingen! Jag skulle gärna vilja besöka USA, men det är inte att titta på Twin Peaks på Netflix utan att besöka alla de berömda attraktionerna och städerna jag har sett i filmer så länge.

twin peaks netflix

Men vad kan du göra för att se Twin Peaks på Netflix om du bor någon annanstans?

Du har tur eftersom jag kommer att förklara för dig ett mycket enklare sätt på vilket du kan titta på filmer och TV-serier på amerikanska Netflix var du än befinner dig i världen. Det kan fixas på några minuter och det ger dig tillgång till allt tillgängligt på amerikanska Netflix på en gång. Förutom detta kommer det också att ge dig tillgång till allt som finns på Netflix i Kanada, Storbritannien, Nederländerna och i några fler länder.

Vad ska man göra?

Först och främst måste du köpa en VPN-prenumeration på PureVPN eller NordVPN. Du hittar länkar till båda webbplatserna nedan. De har båda stora rabatter just nu, och pengarna-tillbaka-garantier gäller i 30 dagar. Med andra ord kan du bara fråga och få tillbaka pengarna om du inte gillar produkten.

NordVPN

Klicka på knappen ovan för att besöka NordVPN-webbplatsen.

PureVPN

PureVPN är det billigaste alternativet om du köper deras 1-månaders plan. Klicka på knappen för att kontrollera deras priser direkt!

Ladda ner VPN-klienten för den VPN-tjänst du väljer att använda.

  • Starta applikationen och anslut till en server i USA.
  • Öppna din Netflix-app eller gå till www.netflix.com.
  • Sök efter Twin Peaks.
  • Du hittar nu Twin Peaks på amerikanska Netflix, och du kan börja streama direkt!

Är det inte bara fantastiskt? Glöm inte att du också kan se andra fantastiska program på Netflix som Person of Interest, The Twilight Zone och många andra som du inte hittar någon annanstans i världen.

Om du vill göra något coolt, anslut sedan till en server i Japan med din valda VPN-tjänst. Du kommer då att kunna se filmen Joker på Netflix (Japan är det enda landet för tillfället där filmen kan streamas online).

Om Twin Peaks

Serien Twin Peaks hade premiär på TV i USA 1990. Av någon anledning avbröts den redan efter två säsonger, men under den korta perioden förvandlades den till en kultserie, med miljontals fans fortfarande över hela världen. Många hänvisar till Twin Peaks som en av de bästa TV-serierna någonsin, och någon kallar det en korsning i TV-seriens värld.

Twin Peaks är en detective fiction-serie med lite humor, action och en ganska mörk historia.

Den tredje säsongen (och sista säsongen) av Twin Peaks släpptes 2017. Den sista säsongen finns fortfarande inte tillgänglig på Netflix.

twin peaks online

Det är väldigt enkelt och det är så kul när du kan få tillgång till så mycket mer innehåll på Netflix. Du behöver inte ett extra Netflix-konto, allt du behöver är ett VPN-abonnemang på NordVPN eller PureVPN.

Jag ska också berätta en hemlighet. Det finns många andra VPN-tjänster på marknaden, men Netflix blockerar nästan alla. Det är därför det är viktigt att använda ett VPN som ger dig tillgång till de länder som du verkligen behöver tillgång till. Det är därför PureVPN och NordVPN är så bra tjänster, helt enkelt för att de ger dig tillgång till Netflix-innehåll i så många länder, förutom USA: s Netflix.

Jag hoppas att du har haft den här artikeln. Om du har kommentarer eller frågor eller vill dela dina tankar om Twin Peaks, skriv dem i kommentarfältet nedan.

Jag rekommenderar också att du följer vår YouTube-kanal för mer Netflix-nyheter och klipp och att du placerar ett bokmärke här på netflix.fromabroad.org för att hålla dig uppdaterad om vilka VPN-nätverk som är bäst för Netflix och så mycket mer.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *