Vilket är det bästa VPN för att titta på PeacockTV utanför USA?

Har du läst om hur det är möjligt att använda ett VPN för att titta på TV-nätverk och streamingtjänster i andra länder? Vill du titta på innehåll på PeacockTV i USA, men du vet inte hur det kan göras? Eller kanske har någon sagt till dig att det är möjligt att titta på PeacockTV utomlands med en VPN, men du förstår inte riktigt vad de pratar om?

I den här artikeln visar jag steg för steg hur du tittar på PeacockTV utomlands med hjälp av en VPN. Jag kommer också att berätta skillnaden mellan en bra och en dålig VPN, något som är mycket viktigt när det gäller att titta på PeacockTV och andra streamingtjänster online. Vet ni varför? Om du köper ett abonnemang på en enstaka VPN-leverantör eller om du försöker använda en gratis VPN kan du få en amerikansk IP-adress (som behövs för att titta på PeacockTV utanför USA), men du kommer fortfarande att se ett felmeddelande när du försök att titta på PeacockTV online.

Med andra ord räcker det inte att få en amerikansk IP-adress, du måste köpa ett abonnemang på en VPN-leverantör som faktiskt ger dig tillgång till PeacockTV utomlands. Vill du lära dig mer? Fortsätt läsa!

den här tjänsten är inte tillgänglig i din region.jpg
Den här tjänsten är inte tillgänglig i din region … Felmeddelande från PeacockTV.

Vilken är den bästa VPN för PeacockTV?

Jag har provat många VPN-tjänster, och jag måste säga att de flesta av dem är blockerade av PeacockTV. Jag kan ansluta till deras servrar i USA och få en amerikansk IP-adress, men jag ser fortfarande felmeddelandet ovan när jag försöker besöka PeacockTV-webbplatsen.

Men vilka är de få VPN-leverantörerna som faktiskt låter mig streama PeacockTV utomlands? Här kommer jag att ge dig namnen på två VPN-leverantörer som jag just testat och att båda låter dig titta på innehållet på PeacockTV utomlands.

Titta på PeacockTV utomlands med ExpressVPN

ExpressVPN är världens ledande VPN när det gäller att avblockera TV-nätverk och streamingtjänster. Du kan inte bara använda ExpressVPN för att titta på BBC, ITV, Amazon Prime, Hulu, Netflix (i flera länder), RaiPlay och andra tjänster, men det är också fantastiskt för Paramount + och för PeacockTV.

Allt du behöver är att köpa en VPN-prenumeration på ExpressVPN och ansluta till en av deras servrar i USA. Du är då redo att besöka PeacockTV-webbplatsen och titta på PeacockTV över hela världen.

ExpressVPN

ExpressVPN har en 30-dagars pengarna-tillbaka-garanti. Om du inte gillar det kan du enkelt be om återbetalning och få tillbaka dina pengar.

premier league online

Titta på PeacockTV utomlands med SurfsharkVPN

SurfsharkVPN är en annan fantastisk VPN-leverantör. De har servrar i mer än 60 länder och på mindre än tre år har det förvandlats till en av de mest populära VPN-tjänsterna i världen. Det är nästan lika bra som ExpressVPN för att titta på TV-nätverk, och om du är en Netflix-fanatiker är denna VPN ännu bättre. Med SurfsharkVPN kan du titta på innehåll på Netflix i mer än 15 länder.

SurfsharkVPN använder något de kallar SmartDNS i VPN-applikationen. Det betyder att du kan ansluta till NÅGON server i deras nätverk (det behöver inte vara i USA), och du kommer att kunna titta på PeacockTV online.

Surfshark är billigare än ExpressVPN, speciellt om du köper deras mycket rabatterade tvåårsplan!

SurfsharkVPN

Surfshark har också en 30-dagars återbetalningspolicy. Med andra ord, inga bekymmer!

Titta på PeacockTV utomlands med en VPN – steg för steg

Jag hoppas att du har köpt ett abonnemang på antingen Surfshark eller ExpressVPN nu. Om du har det är det här du behöver göra.

  • Anslut till en server i USA med ExpressVPN eller någon annan server i världen med Surfshark.
  • Besök PeacockTV webbplats. Registrera en gratis användare (om du inte har gjort det ännu).
  • Titta på allt gratis innehåll som finns tillgängligt på PeacockTVs webbplats.

Vill du köpa ett PeacockTV Premium-paket, som ger dig tillgång till Premier League-fotboll och ännu mer underhållning? Du behöver ett amerikanskt betalkort för att betala för tjänsten, och det enklaste sättet att få det är att skaffa ett betalkort utfärdat i USA med USUnlocked.

Jag tittar på populärt innehåll på PeacockTV med ExpressVPN.

Betalkortet som utfärdas i USA kan användas för att betala för PeacockTV Premium, Paramount +, Amazon Videos och annat innehåll som normalt bara är tillgängligt för kunder i USA.

Är du redo att titta på PeacockTV?

Jag har försökt förklara detta på ett mycket enkelt sätt. Jag hoppas att jag har lyckats. Det finns många VPN-leverantörer i världen, men inte många av dem låter dig faktiskt titta på PeacockTV. Det är därför jag kan varmt rekommendera Surfshark och ExpressVPN, två utmärkta VPN-leverantörer med utmärkt kundservice och med gedigen återbetalningspolicy.

Titta på PeacockTV med en av de bästa tillgängliga VPN-tjänsterna!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *