Bästa VPN för att titta på svensk tv utomlands

Letar du efter en VPN-tjänst som gör att du kan titta på Svensk TV utomlands? Här har du våra rådr baserat på våra personliga erfarenheter.

När du letar efter en VPN-leverantör som låter dig titta på Svensk TV på nätet utomlands, är den viktigaste saken att deras servrar finnes i Sverige och att servrarna har bra hastighet. Här kommer vi alltså bara beskriva VPN leverantörer som håller måttet.

Bästa VPN leverantörer för svensk TV utomlands

Här kommer vi att lista olika VPN leverantörer som kan användas för att titta på svensk TV utomlands.

ExpressVPN

Baserat på vår erfarenhet under en lång tid är ExpressVPN den bästa VPN leverantören om du vill titta på Svensk TV på nätet med stora hastigheter. De har flera servrar i Sverige, vilket gör att det finns gratis IP-adresser i Sverige som väntar på dig. En perfekt lösning!

ExpressVPN

NordVPN

Den största av alla VPN leverantörer har också servrar och IP-adresser i Sverige och om du vill ha en tjänst lika bra som ExpressVPN, är detta en tjänst som kan användas. Deras återbetalningspolicy är giltigt för 30 dagar, vilket gör att det är ännu bättre än ExpressVPN.

NordVPN

Surfshark

Ännu en tjänst som fungerar bra om du vill titta på SVT och andra Tv-kanaler i Sverige på nätet, men de är den dyraste av alla tjänster, men fantastiske hastigheter.

SurfsharkVPN