Är du redo att se The Blacklist säsong 10 på Netflix?

Är du redo att se den tionde säsongen av The Blacklist på Netflix? Den har premiär den 26 februari. Om vi följer traditionen från de tidigare säsongerna kommer de helt nya avsnitten att finnas tillgängliga på Netflix i några länder några timmar efter tv-premiären i USA.

Är du redo för detta? Eller skulle du hellre vänta i månader och mer för att få tillgång till de helt nya avsnitten av The Blacklist på Netflix?

Jag är redo att se de nya avsnitten direkt. Vet du hur det går till? Vill du se den nya säsongen tillsammans med mig? Det blir första säsongen utan Aram och andra säsongen utan Elizabeth. Det kommer utan tvekan att bli intressant, och vi kan se fram emot 22 bombastiska avsnitt.

The Blacklist säsong 10 på Netflix
Bara nio säsonger av The Blacklist på Netflix just nu, men i slutet av februar kommer det att ändras.

Se The Blacklist säsong 10 på Netflix

För att se de helt nya avsnitten av The Blacklist på Netflix gör du följande.

  • Köp en Netflix-prenumeration (om du inte har en ännu).
  • Köp en VPN-prenumeration på Surfshark (detta behövs för att få tillgång till Netflix-innehåll i de länder där The Blacklist säsong 10 läggs till Netflix omedelbart).
  • Anslut till en Surfshark-server i Sydkorea, Polen eller Ungern. Om ditt Netflix-abonnemang är registrerat i Sverige bör du ansluta till en server i Sydkorea.
  • Öppna Netflix-appen och se alla tio säsongerna av The Blacklist på Netflix.

De nya avsnitten görs tillgängliga några timmar (max några dagar) efter att de släppts i USA, så om du saknar tålamod och försöker följa dessa instruktioner i januari 2023 eller början av februari 2023, hittar du bara första nio säsongerna av The Blacklist på Netflix, istället för alla nio säsonger, inklusive de nya avsnitten från säsong 10 också.

Är du redo? Har du några frågor eller kommentarer? Skriv dem nedan!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *