Var kan jag titta på Twin Peaks på Netflix?

Är du ett fan av den ursprungliga Twin Peaks-serien? Eller har du bara hört talas om Twin Peaks, men faktiskt aldrig sett showen? Det är en av de mest legendariska showerna någonsin och hade fans över hela världen på den tiden.

Tyvärr har showen fortfarande många fans, men de kan alla inte se det eftersom Twin Peaks är svårt att hitta på Netflix. Sanningen är att du bara kan se Twin Peaks på Netflix i USA, och det är det enda landet i världen där det kan streamas. Vad kan vi alla göra åt det?

Du kan hoppa på ett flyg och ta med din mobiltelefon och din anteckningsbok. När du kommer säkert till USA hittar du en WiFi-plats, öppnar din Netflix-app och du kan strömma Twin Peaks på Netflix. Du behöver inte en extra Netflix-prenumeration för att detta ska fungera, din nuvarande Netflix-prenumeration räcker.

Men vem vill köpa en flygbiljett för att se Twin Peaks på amerikanska Netflix? Ingen! Jag skulle gärna vilja besöka USA, men det är inte att titta på Twin Peaks på Netflix utan att besöka alla de berömda attraktionerna och städerna jag har sett i filmer så länge.

twin peaks netflix

Men vad kan du göra för att se Twin Peaks på Netflix om du bor någon annanstans?

Du har tur eftersom jag kommer att förklara för dig ett mycket enklare sätt på vilket du kan titta på filmer och TV-serier på amerikanska Netflix var du än befinner dig i världen. Det kan fixas på några minuter och det ger dig tillgång till allt tillgängligt på amerikanska Netflix på en gång. Förutom detta kommer det också att ge dig tillgång till allt som finns på Netflix i Kanada, Storbritannien, Nederländerna och i några fler länder.

Vad ska man göra?

Först och främst måste du köpa en VPN-prenumeration på PureVPN eller NordVPN. Du hittar länkar till båda webbplatserna nedan. De har båda stora rabatter just nu, och pengarna-tillbaka-garantier gäller i 30 dagar. Med andra ord kan du bara fråga och få tillbaka pengarna om du inte gillar produkten.

NordVPN

Klicka på knappen ovan för att besöka NordVPN-webbplatsen.

PureVPN

PureVPN är det billigaste alternativet om du köper deras 1-månaders plan. Klicka på knappen för att kontrollera deras priser direkt!

Ladda ner VPN-klienten för den VPN-tjänst du väljer att använda.

 • Starta applikationen och anslut till en server i USA.
 • Öppna din Netflix-app eller gå till www.netflix.com.
 • Sök efter Twin Peaks.
 • Du hittar nu Twin Peaks på amerikanska Netflix, och du kan börja streama direkt!

Är det inte bara fantastiskt? Glöm inte att du också kan se andra fantastiska program på Netflix som Person of Interest, The Twilight Zone och många andra som du inte hittar någon annanstans i världen.

Om du vill göra något coolt, anslut sedan till en server i Japan med din valda VPN-tjänst. Du kommer då att kunna se filmen Joker på Netflix (Japan är det enda landet för tillfället där filmen kan streamas online).

Om Twin Peaks

Serien Twin Peaks hade premiär på TV i USA 1990. Av någon anledning avbröts den redan efter två säsonger, men under den korta perioden förvandlades den till en kultserie, med miljontals fans fortfarande över hela världen. Många hänvisar till Twin Peaks som en av de bästa TV-serierna någonsin, och någon kallar det en korsning i TV-seriens värld.

Twin Peaks är en detective fiction-serie med lite humor, action och en ganska mörk historia.

Den tredje säsongen (och sista säsongen) av Twin Peaks släpptes 2017. Den sista säsongen finns fortfarande inte tillgänglig på Netflix.

twin peaks online

Det är väldigt enkelt och det är så kul när du kan få tillgång till så mycket mer innehåll på Netflix. Du behöver inte ett extra Netflix-konto, allt du behöver är ett VPN-abonnemang på NordVPN eller PureVPN.

Jag ska också berätta en hemlighet. Det finns många andra VPN-tjänster på marknaden, men Netflix blockerar nästan alla. Det är därför det är viktigt att använda ett VPN som ger dig tillgång till de länder som du verkligen behöver tillgång till. Det är därför PureVPN och NordVPN är så bra tjänster, helt enkelt för att de ger dig tillgång till Netflix-innehåll i så många länder, förutom USA: s Netflix.

Jag hoppas att du har haft den här artikeln. Om du har kommentarer eller frågor eller vill dela dina tankar om Twin Peaks, skriv dem i kommentarfältet nedan.

Jag rekommenderar också att du följer vår YouTube-kanal för mer Netflix-nyheter och klipp och att du placerar ett bokmärke här på netflix.fromabroad.org för att hålla dig uppdaterad om vilka VPN-nätverk som är bäst för Netflix och så mycket mer.

Vilket är det bästa VPN för att titta på PeacockTV utanför USA?

Har du läst om hur det är möjligt att använda ett VPN för att titta på TV-nätverk och streamingtjänster i andra länder? Vill du titta på innehåll på PeacockTV i USA, men du vet inte hur det kan göras? Eller kanske har någon sagt till dig att det är möjligt att titta på PeacockTV utomlands med en VPN, men du förstår inte riktigt vad de pratar om?

I den här artikeln visar jag steg för steg hur du tittar på PeacockTV utomlands med hjälp av en VPN. Jag kommer också att berätta skillnaden mellan en bra och en dålig VPN, något som är mycket viktigt när det gäller att titta på PeacockTV och andra streamingtjänster online. Vet ni varför? Om du köper ett abonnemang på en enstaka VPN-leverantör eller om du försöker använda en gratis VPN kan du få en amerikansk IP-adress (som behövs för att titta på PeacockTV utanför USA), men du kommer fortfarande att se ett felmeddelande när du försök att titta på PeacockTV online.

Med andra ord räcker det inte att få en amerikansk IP-adress, du måste köpa ett abonnemang på en VPN-leverantör som faktiskt ger dig tillgång till PeacockTV utomlands. Vill du lära dig mer? Fortsätt läsa!

den här tjänsten är inte tillgänglig i din region.jpg
Den här tjänsten är inte tillgänglig i din region … Felmeddelande från PeacockTV.

Vilken är den bästa VPN för PeacockTV?

Jag har provat många VPN-tjänster, och jag måste säga att de flesta av dem är blockerade av PeacockTV. Jag kan ansluta till deras servrar i USA och få en amerikansk IP-adress, men jag ser fortfarande felmeddelandet ovan när jag försöker besöka PeacockTV-webbplatsen.

Men vilka är de få VPN-leverantörerna som faktiskt låter mig streama PeacockTV utomlands? Här kommer jag att ge dig namnen på två VPN-leverantörer som jag just testat och att båda låter dig titta på innehållet på PeacockTV utomlands.

Titta på PeacockTV utomlands med ExpressVPN

ExpressVPN är världens ledande VPN när det gäller att avblockera TV-nätverk och streamingtjänster. Du kan inte bara använda ExpressVPN för att titta på BBC, ITV, Amazon Prime, Hulu, Netflix (i flera länder), RaiPlay och andra tjänster, men det är också fantastiskt för Paramount + och för PeacockTV.

Allt du behöver är att köpa en VPN-prenumeration på ExpressVPN och ansluta till en av deras servrar i USA. Du är då redo att besöka PeacockTV-webbplatsen och titta på PeacockTV över hela världen.

ExpressVPN

ExpressVPN har en 30-dagars pengarna-tillbaka-garanti. Om du inte gillar det kan du enkelt be om återbetalning och få tillbaka dina pengar.

premier league online

Titta på PeacockTV utomlands med SurfsharkVPN

SurfsharkVPN är en annan fantastisk VPN-leverantör. De har servrar i mer än 60 länder och på mindre än tre år har det förvandlats till en av de mest populära VPN-tjänsterna i världen. Det är nästan lika bra som ExpressVPN för att titta på TV-nätverk, och om du är en Netflix-fanatiker är denna VPN ännu bättre. Med SurfsharkVPN kan du titta på innehåll på Netflix i mer än 15 länder.

SurfsharkVPN använder något de kallar SmartDNS i VPN-applikationen. Det betyder att du kan ansluta till NÅGON server i deras nätverk (det behöver inte vara i USA), och du kommer att kunna titta på PeacockTV online.

Surfshark är billigare än ExpressVPN, speciellt om du köper deras mycket rabatterade tvåårsplan!

SurfsharkVPN

Surfshark har också en 30-dagars återbetalningspolicy. Med andra ord, inga bekymmer!

Titta på PeacockTV utomlands med en VPN – steg för steg

Jag hoppas att du har köpt ett abonnemang på antingen Surfshark eller ExpressVPN nu. Om du har det är det här du behöver göra.

 • Anslut till en server i USA med ExpressVPN eller någon annan server i världen med Surfshark.
 • Besök PeacockTV webbplats. Registrera en gratis användare (om du inte har gjort det ännu).
 • Titta på allt gratis innehåll som finns tillgängligt på PeacockTVs webbplats.

Vill du köpa ett PeacockTV Premium-paket, som ger dig tillgång till Premier League-fotboll och ännu mer underhållning? Du behöver ett amerikanskt betalkort för att betala för tjänsten, och det enklaste sättet att få det är att skaffa ett betalkort utfärdat i USA med USUnlocked.

Jag tittar på populärt innehåll på PeacockTV med ExpressVPN.

Betalkortet som utfärdas i USA kan användas för att betala för PeacockTV Premium, Paramount +, Amazon Videos och annat innehåll som normalt bara är tillgängligt för kunder i USA.

Är du redo att titta på PeacockTV?

Jag har försökt förklara detta på ett mycket enkelt sätt. Jag hoppas att jag har lyckats. Det finns många VPN-leverantörer i världen, men inte många av dem låter dig faktiskt titta på PeacockTV. Det är därför jag kan varmt rekommendera Surfshark och ExpressVPN, två utmärkta VPN-leverantörer med utmärkt kundservice och med gedigen återbetalningspolicy.

Titta på PeacockTV med en av de bästa tillgängliga VPN-tjänsterna!

Hur kan jag strömma den portugisiska Grand Prix online?

Är du ett fan av Formel 1? Vill du se årets portugisiska Grand Prix online? Det är ganska enkelt att fixa, så fortsätt läsa om du vill hitta en webbplats där du kan strömma den portugisiska Grand Prix online gratis!

I svåra tider kan det vara en fantastisk lättnad att titta på sport. Det är därför så många människor har upplevt stor glädje i att streama fotboll, tennis, cykla och andra sportevenemang under COVID-19. Och nu är det dags att titta på Formel 1 också. Men vad händer om du bor i ett land där du inte kan se Formel 1 online på en lokal TV-kanal? Eller tänk om TV-kanalen som sänder Formel 1-tävlingarna är så dyra att du inte känner för att betala den typen av pengar?

Formel 1

Här har jag en lösning för alla som vill strömma den portugisiska Grand Prix online!

Hur man streamer den portugisiska Grand Prix online

Det finns en hel del TV-nätverk i Europa som visar Formel 1-lopp gratis. Här kommer jag att beskriva en metod som hjälper dig att se den portugisiska Grand Prix och andra Formel 1-tävlingar online på gratis TV-kanaler.

Du kan prova PureVPN i sju dagar och priset är bara $ 1. Med andra ord är detta en enkel investering utan stor risk alls.

 • Ladda ner PureVPN till din dator, telefon eller surfplatta och installera VPN-programvaran.

Nu berättar jag om tre TV-kanaler där du kan strömma den portugisiska Grand Prix online.

 • Servus TV (Österrike) – https://www.rtbf.be/auvio/emissions/detail_formule-1?id=6111
 • MTV (Ungern) – http://www.mediaklikk.hu/
 • RTBF (Belgien) – https://www.servustv.com/jetzt-live/

För att se MTV-strömmen i Ungern, anslut till en PureVPN-server i Ungern. Därefter besöker du länken ovan, klickar på ELO i det övre högra hörnet och väljer M4. Du kommer nu att kunna se liveströmmen från den portugisiska Grand Prix och alla andra Formel 1-lopp den här säsongen.

Om du vill titta på evenemanget på österrikisk TV, anslut till en PureVPN-server i Österrike. För dem som känner för att strömma in på belgisk TV, anslut till en server i Belgien och besök RTBF: s webbplats efter att anslutningen har gjorts.

Det tar bara några sekunder för anslutningen.

Använd VPN för att titta på andra sportevenemang och strömmande webbplatser!

Du kan också använda PureVPN för att avblockera Netflix-innehåll i flera länder, och det kan också användas för att titta på EM i fotboll online, för att titta på sommar-OS online och för att se FIFA World Cup online, Champions League online och massor av andra fantastiska sportevenemang!

Jag hoppas att dessa instruktioner har hjälpt dig. Om du fortfarande har några kommentarer eller frågor, skriv en kommentar så gör jag mitt bästa för att hjälpa dig!

Är ExpressVPN bättre än IPVanish för Netflix?

Vill du titta på något briljant innehåll på Netflix? Letar du efter en VPN som skyddar din internetinformation och som också ger dig tillgång till Netflix-innehåll i olika länder? Vilken är den bästa VPN för detta ändamål? Är IPVanish bättre än ExpressVPN, eller är ExpressVPN bättre än IPVanish? Eller är de ganska lika när det gäller hastighet, kvalitet, service och möjligheten att avblockera Netflix?

Jag har använt båda dessa VPN-tjänster under lång tid, vilket innebär att jag inte stjäl innehåll från andra webbplatser, men det jag ska skriva ner här är helt baserat på min egen forskning och faktiska testning. Baserat på det kommer jag att ge dig ett svar som är ganska enkelt!

Är ExpressVPN bättre än IPVanish för Netflix?

Vad är viktigt när du använder en VPN med Netflix?

Det viktigaste är att du faktiskt kan använda VPN för Netflix. Sanningen är att de flesta VPN-tjänster blockeras av Netflix, vilket innebär att om du ansluter till en VPN-server är det mycket troligt att du får ett VPN- och Proxy-avblockeringsfelmeddelande, eller så kan det hända att du ser en begränsad version av Netflix, som bara visar Netflix ursprungliga innehåll. Det senare är mycket bättre än det första, eftersom du inte behöver äventyra din säkerhet för att titta på Netflix. Men du kommer att göra det bättre om du använder en VPN som inte blockeras av Netflix och som faktiskt låter dig strömma och njuta av det faktiska innehållet i det land där du har en IP-adress.

Så ska jag använda ExpressVPN eller IPVanish?

Det här är en riktigt enkel fråga. Det låter kanske komplicerat, men jag har testat båda dessa tjänster länge, och svaret är uppenbart … svaret är EXPRESSVPN! Låt mig berätta varför!

IPVanish är en ganska föråldrad VPN-leverantör. De är inte längre bland de bästa i världen. En gång var IPVanish en mycket bra VPN, men de verkar inte fungera konstant för att vara bäst för streamingtjänster. Som ett resultat har Netflix och andra streamingtjänster registrerat IP-adresserna som används av IPVanish, och de blockerar dem. Som ett resultat kommer du antingen att se den ”begränsade” Netflix-versionen eller ett felmeddelande om VPN och proxy-avblockering. Det som är säkert är att du inte kommer att kunna blockera nytt innehåll som finns tillgängligt i andra länder!

ExpressVPN är dock en mycket bra och fräsch VPN. De arbetar ständigt med att vara bäst, och de uppdaterar regelbundet utformningen av sina applikationer, deras webbplats och andra saker. Ännu viktigare, de har mycket snabba servrar, vilket gör dem till en av de snabbaste VPN-leverantörerna på marknaden.

Vad händer med ExpressVPN och Netflix?

Medan IPVanish blockeras av Netflix hjälper ExpressVPN dig att titta på Netflix-innehåll i åtta olika länder. Så du kan inte ansluta till någon server och se det lokala Netflix-innehållet. Men om du ansluter till en ExpressVPN-server i Kanada, Storbritannien, Nederländerna, Frankrike, Tyskland, Italien, Japan eller i USA kommer du att kunna se det lokala Netflix-innehållet i det aktuella landet.

Om du ansluter till en server någon annanstans ser du troligen den enda versionen av ”Netflix originalinnehåll” eller ett felmeddelande om VPN och avblockering.

Så frågan besvaras – ExpressVPN är mycket bättre för Netflix-streaming än IPVanish.

Jag har försökt svara på denna fråga här ganska detaljerat, men inte med för många tråkiga detaljer. Jag hoppas att du har hittat svaren du letade efter. Om du fortfarande har feedback eller frågor som du vill ha svarat, skriv en kommentar nedan så gör jag mitt bästa för att svara och hjälpa dig!