Titta på TV4Play från utlandet

Vill du titta på TV4Play utanför Sverige? Finns det några VPN-leverantörer som arbetar med TV4Play? Hur ser man TV4 utomlands? Hur kan du bli av meddelandet ”din region är dold”?

TV4Play är en av de ledande streamingtjänsterna i Sverige. Den har massor av prenumeranter, och det finns mycket att titta på där. Sedan 2016 kan du strömma TV4Play inom EU utan ytterligare problem, men vad kan du göra om du vill titta på TV4Play utanför EU?

Först och främst, om du försöker logga in på ditt TV4Play-konto utanför EU, får du bara ett felmeddelande om att något är fel med inloggningsinformationen.

Om du redan är inloggad på sidan får du ett felmeddelande som ser ut så här.

Titta på TV4Play utomlands - något gick fel!
Något gick fel – Det verkar som om innehållet du försöker spela inte fungerar.

Du har kanske läst om hur du kan använda alla typer av VPN-leverantörer för att titta på svensk TV utomlands. Om du försöker titta på TV4Play utomlands med en VPN (som är ansluten till en server i Sverige) ser du följande meddelande.

Du verkar använda en trafikanonymiseranda tjänst som VPN eller proxy. Stäng av den för att få tillgång till TV4:s innehåll igen.

Vad kan du göra om du ser följande felmeddelande på TV4Play?

Du verkar använda en trafikanonymiseranda tjänst som VPN eller proxy. Stäng av den för att få tillgång till TV4:s innehåll igen.

Hur man tittar på TV4Play utan felmeddelanden!

För att fixa dessa felmeddelanden är det detta du behöver göra. Det finns ett litet trick, och det är så det fungerar.

  • Först måste du köpa ett VPN-prenumeration på ExpressVPN. Klicka på knappen nedan för att besöka deras webbplats.
ExpressVPN

Om du klickar på knappen ovan och köper en 12-månaders prenumeration får du tre månader gratis. Och glöm inte, de har en 30-dagars pengarna-tillbaka-garanti!

  • När du har köpt ett prenumeration på ExpressVPN, ladda ner deras VPN-applikation.
  • Istället för att ansluta till en server i Sverige, anslut till en server i något annat EU-land.
  • Dessa servrar blockeras inte av TV4Play, och du kan nu titta på TV4Play utomlands.

Om du har följt dessa instruktioner ser du nu följande skärm istället! Ge TV4Play den information de behöver, så kommer du att kunna strömma TV4Play utanför Sverige på en gång.

Titta på Tv4 utomlands

Jag hoppas att dessa instruktioner har hjälpt dig och att du kommer att kunna strömma TV4Play omedelbart. Om du har ytterligare kommentarer eller frågor, skriv en kommentar så gör jag mitt bästa för att svara och hjälpa!