Titta på TV4Play från utlandet

TV4Play är en populär streamingtjänst i Sverige som erbjuder ett brett utbud av tv-program och on-demand-innehåll. Men om du reser eller bor utomlands kan du upptäcka att du inte kan komma åt TV4Play på grund av geografiska begränsningar. I den här artikeln kommer vi att utforska hur du kan se TV4Play från utlandet, så att du kan fortsätta njuta av dina svenska favoritprogram och filmer oavsett var i världen du råkar vara.

Vi skulle kunna skriva en mycket detaljerad artikel om hur du kan se TV4Play utomlands. Det kommer att finnas massor av onödiga detaljer längre fram i den här artikeln, men om allt du vill är att titta på TV4Play utanför Sverige, gör följande.

Följ dessa instruktioner för att se TV4Play utomlands.

Om du försöker se innehåll på TV4Play utomlands kommer du att se olika felmeddelanden. Om du befinner dig i Europeiska unionen kommer du att se följande felmeddelande.

tv4play utomlands

Om du har svenskt ID och bor i Sverige kan du enkelt komma åt allt innehåll på TV4Play så länge du befinner dig i ett EU-land. Vad kan du göra om du inte bor i Sverige eller om du befinner dig utanför EU?

Det enklaste och bästa sättet att se TV4Play utomlands är att använda en VPN. Men du kan inte bara använda vilken VPN som helst för att titta på TV4Play. De flesta VPN-leverantörer på marknaden blockeras av TV4Play. Om du använder något sådant VPN kommer du att se ett felmeddelande som det du ser på bilden nedan.

TV4Play blockerar mitt VPN.

På grund av detta är det viktigt att du använder ett VPN som inte är blockerat av TV4Play. Vilket VPN är det?

Använd ett VPN som ger tillgång till TV4Play utomlands.

Under mina senaste tester var den bästa och enda VPN som gav mig tillgång till TV4Play NordVPN. Klicka på knappen nedan för att besöka NordVPN-webbplatsen. Det kommer att ge dig en fin rabatt på tjänsten.

NordVPN

Oavsett vilket NordVPN-paket du väljer är du skyddad av NordVPNs full återbetalningspolicy som gäller i trettio dagar. Det är enkelt att säga upp ditt abonnemang och få pengarna tillbaka om du inte gillar tjänsten.

Nu är det dags att ladda ner NordVPN-applikationen och installera den på din telefon, surfplatta eller TV. Kör applikationen och anslut till en server i Sverige. Detta ger dig en svensk IP-adress som inte är blockerad av TV4Play. Som ett resultat kan du strömma Masterchef, liveströmmar och allt annat innehåll som är tillgängligt på plattformen.

Förutom att titta på TV4Play utomlands kan du använda NordVPN för att streama SVT utomlands, svenska Netflix och massor av annat innehåll som finns tillgängligt i Sverige. Eftersom NordVPN har servrar i mer än 60 länder kan du använda tjänsten för att komma åt streamingtjänster och TV-nätverk i alla dessa länder. Som ett resultat är denna tjänst idealisk för mycket mer än att bara titta på svensk TV utomlands.

tv4play online utomlands

Vad är värt att se på TV4Play i Sverige?

Nu när du vet hur du kan se TV4Play utanför Sverige är det dags att skriva några ord om vad som är värt att streama. Här har du några rekommendationer.

  • Solsidan är en svensk tv-komediserie som hade premiär 2010. Showen följer livet för flera par som bor i det exklusiva kvarteret Saltsjöbaden utanför Stockholm. Namnet ”Solsidan” är en hänvisning till den privilegierade livsstilen hos seriens karaktärer. Serien skapades av Felix Herngren, som är känd för sitt arbete med flera andra populära svenska komediprogram. ”Solsidan” är känd för sin skarpa kvickhet, subtila humor och relaterbara karaktärer, och den har blivit en av de mest populära komediserierna i Sverige.
  • Bäckström är en svensk kriminaldrama-tv-serie som hade premiär 2020. Serien är baserad på Leif GW Perssons romaner och följer utredningarna av kriminalinspektör Evert Bäckström, en självdestruktiv och politiskt inkorrekt kriminalpolis vid Stockholms polisavdelning. . I serien har Kjell Bergqvist huvudrollen som Evert Bäckström, och han får sällskap av en begåvad skådespelare, däribland Annika Hallin, Jens Hultén och Agnes Lindström Bolmgren. Föreställningen utforskar en rad sociala frågor i det samtida Sverige, inklusive politisk korruption, invandring och social ojämlikhet. Evert Bäckström är en komplex och kontroversiell karaktär som är känd för sin slitande personlighet, sitt skarpa sinne och sina okonventionella metoder. Han krockar ofta med sina kollegor och överordnade på grund av hans oortodoxa inställning till polisarbete, och han har ett oroligt privatliv som inkluderar alkoholism, spelande och en svår relation med sin dotter. Under hela serien utreder Bäckström en rad utmanande fall, inklusive mord, kidnappningar och andra våldsbrott.
  • Enkelstöten är en svensk tv-serie som hade premiär 2017. Serien är ett kriminaldrama som berättar om en grupp amatörtjuvar som försöker utföra ett rån i Stockholm. I serien spelar skådespelaren Johan Rheborg i huvudrollen som Anders, en tidigare fabriksarbetare som kämpar för att få pengarna att gå ihop. Han får sällskap av en grupp andra amatörtjuvar, däribland hans vän Gunnar (spelad av Rolf Lassgård) och den smidiga IT-experten Daniel (spelad av Joel Lützow). Gruppen bestämmer sig för att genomföra ett rån på en exklusiv smyckesbutik i centrala Stockholm, men saker och ting börjar snabbt nysta upp när de stöter på en rad hinder och komplikationer. Serien är känd för sin blandning av humor och spänning, samt sitt fokus på karaktärernas personliga liv och relationer. Trots sin brist på erfarenhet och resurser är karaktärerna fast beslutna att ta sig ur rovet och förändra sina liv till det bättre. Men de hamnar snart över huvudet när de möter oväntade utmaningar och farliga motståndare.

Det går även att se massor av tv-serier och filmer producerade i andra länder på TV4Play. Här har du ett par rekommendationer.

  • American Ninja Warrior är en populär sportunderhållningstävling som har sitt ursprung i Japan som Sasuke och anpassades för amerikansk publik av NBC 2009. Showen är baserad på tävlingsformatet för hinderbanan, där tävlande måste navigera en utmanande bana fylld med olika hinder som testar deras fysiska och mentala uthållighet.
  • Miss Marple är en brittisk tv-serie baserad på deckarromanerna av Agatha Christie, som sändes för första gången 1984. Serien följer Miss Jane Marples äventyr, en äldre nybörjare som bor i den lugna byn St. Mary Mead och har en otrolig talang för att lösa brott. Polisen uppmanar ofta Miss Marple att hjälpa till i deras utredningar, och hon använder sin skarpa kvickhet, intuition och kunskap om den mänskliga naturen för att lösa de mest komplexa fallen.
  • Harry Wild är en brittisk tv-kriminaldramaserie som hade premiär 2021. Serien följer kriminalinspektören Harriet ”Harry” Wilds äventyr, en pensionerad polis som återförs till jobbet för att undersöka en serie komplexa och utmanande fall.
  • Burden of Truth är en kanadensisk tv-serie med juridisk dramatik som hade premiär 2018. Serien har skådespelerskan Kristin Kreuk i huvudrollen som Joanna Hanley, en storstadsadvokat som återvänder till sin lilla hemstad för att representera en grupp tjejer som lider av en mystisk sjukdom. Serien utspelar sig i den fiktiva staden Millwood, Manitoba, och den utforskar en rad komplexa och aktuella juridiska och sociala frågor, inklusive företagens girighet, miljöföroreningar och tillgång till hälsovård.

Vissa av dessa program finns tillgängliga gratis på TV4Plays hemsida, medan vissa kräver att du köper ett abonnemang på streamingtjänsten.

En kort historik om TV4 och TV4Play.

TV4 är ett svenskt kommersiellt tv-nät som grundades 1990. Nätet skapades av ett konsortium av svenska medieföretag, däribland dagstidningarna Dagens Nyheter, Svenska Dagbladet och Expressen, samt mediekoncernen Kinnevik. Målet var att skapa ett kommersiellt finansierat alternativ till public service-bolaget Sveriges Television (SVT).

Lanseringen av TV4 i 1990 var en betydande händelse i svensk mediehistoria, eftersom det markerade slutet för SVT:s monopol på rikstäckande tv-sändningar. TV4 blev snabbt populärt bland tittarna och dess betyg överträffade SVT:s.

I 1992 fick TV4 tillstånd att driva en andra kanal, TV4 Plus, som fokuserade på sport- och underhållningsprogram. 1997 förvärvade TV4 de regionala tv-stationerna i Sverige, som tidigare ägdes av det statliga telebolaget Telia.

Under hela 2000-talet utökade TV4 sitt program till att omfatta ett brett utbud av genrer, inklusive nyheter, sport, drama och reality-tv. Nätverket har också lanserat flera framgångsrika shower, som ”Idol”, ”Let’s Dance” och ”Fångarna på fortet”.

TV4Play lanserades i april 2009.