Titta på Nederländerna – Sverige den 29 juli på nätet (Euro 2017)

Den 29 juli blir det dags för kvartsfinalen i Euro 2017 för kvinnor. Nederländerna spelar mot Sverige i Doetinchem. Vill du strömma matchen på Internet?

Värdnationen, Nederländerna, har vunnit alla tre matcherna hittills i turneringen. Sverige har en seger, en oavgjord och en förlust. De flesta kommer att vara överens om att Nederländerna är favoriter framför matchen, men man får inte glömma att Sverige startade turneringen med oavgjort mot Tyskland, de stora favoriterna för att vinna hela turneringen. Allting kan hända i den här matchen, och det är inte konstigt att du vill se Nederländerna vs Sverige online. Hur kan det bli gjort?

Sverige - Nederland

Hur man tittar nederländerna vs Sverige online?

De bästa sätten att strömma matchen online är:

  • Du kan titta på det på NOS i Nederländerna.
  • Du kan titta på det på SVT i Sverige.

Båda dessa kanaler är gratis, men du behöver en nederländsk IP-adress för att titta på den på NOS, och du behöver en svensk IP-adress för att titta på den på SVT i Sverige. För att få en sådan lokal IP-adress, använd VPN-tjänsterna i ExpressVPN. Vi har just testat ExpressVPN med både NOS och SVT, och det fungerar perfekt.

ExpressVPN

Tryck på knappen ovan, registrera dig för ExpressVPN, ladda ner VPN-klienten och anslut till en server i antingen Nederländerna eller Sverige. Du kan sedan besöka NOS eller SVTPlay webbplatsen, och du är redo att strömma Nederländerna vs Sverige online.

Det har hittills varit en fantastisk turnering, och vi ser så mycket fram till kampen den 29 juli.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *