Titta på Premier League, La Liga, Serie A, Bundesliga och Ligue 1 live på nätet

Letar du efter ett sätt att titta på Premier League i England, La Liga i Spanien, Serie A i Italien, Ligue 1 i Frankrike och den tyska Bundesliga på nätet? Här är de bästa sätten!

Det finns massor av webbplatser som ger dig tillgång till  strömmar från de bästa ligorna i Europa. De är packade med popup-reklam och annonser, och de fungerar inte bra! Varför inte titta på Premier League, La Liga, Serie A, Ligue 1 och Bundesliga på verkliga TV-kanaler med hög kvalitet i stället?

Här kommer jag att ge dig information om de bästa sätten att titta på Premier League, La Liga på nätet, Ligue 1 på nätet, Serie A på nätet och den tyska Bundesliga på nätet.

Jag kommer att beskriva flera tjänster som lar dig titta på europeisk fotboll på nätet. Vilka tjänster passar dig bäst? Ta reda på själv!

Om du vill titta på La Liga, Serie A, Bundesliga och Ligue 1 på nätet på svensk TV (och du har ett abonnemang), följ dessa instruktioner för att titta på svensk tv utomlands.

Titta på Premier League, La Liga, Bundesliga, Ligue 1 och Serie a på nätet
Matt Trommer / Shutterstock.com

Titta på Premier League, La Liga, Serie A, Bundesliga och Ligue 1 på nätet

bet365 – Ligue 1, Serie A och La Liga

Detta är den billigaste och det enklaste sättet att titta på Ligue 1, Serie A och La Liga på nätet. Om du registrerar dig hos Bet365 och lägga pengar på ditt konto kommer du att få tillgång till direktsändningar från dessa ligor. Upplösningen är låg och kvaliteten dålig, men samtidigt en mycket billig version.

Eurosportplayer – Bundesliga

Om du vill titta på tyska Bundesliga nätet kan det kan göras på Eurosportplayer. Detta kommer att kosta dig runt 8-10 euro per månad. De sänder inte alla Bundesliga matcher, men de bästa matcherna. Om du befinner dig utanför Sverige och vill titta Eurosportplayer, skaffa dig ett svenskt IP-adress.

FuboTV – Premier League, Bundesliga,Ligue 1, Serie A, La Liga, Champions League och Europe League

Detta är en amerikansk tjänst som låter dig titta på alt av fotball online. Her kan du se Premier League, Bundesliga, La Liga, Serie A, Champions League, Europe League och Ligue 1 på nätet. De sänder inte alla matcher från dessa ligor, men de bästa matcherna sänds alltid. För att titta på FuboTV du behöver en amerikansk IP-adress som du kan få vid att använda IPVanish. Priset för FuboTV i 35 USD per månad.

Hotstar – Premier League

Det billigaste sättet att titta på Premier League online med strålande kvalitet är Hotstar i Indien. Du kan läsa mer om hur du kan se Hotstar utanför Indien här.

Är du redo att titta på fotboll på nätet?

Dessa är några sätt att titta på Premier League, La Liga, Ligue 1, Bundesliga och Serie A på nätet. Om du har synpunkter eller frågor vedrörande att titta på dessa fotbollsligor på nätet, använd kommentarfältet nedanför.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *