Kan jag titta på vinter-OS på svensk TV utomlands?

vinter os 2018 onlineJag bor utanför Sverige, men skulle vilja titta på vinter-OS på svensk TV online. Är det möjligt? Hur gör jag det?

Vinter-OS 2018 arrangeras i Pyeongchang i Sydkorea i februari 2018. Vintersportfans har väntat på detta sedan vinterspelen i Sochi 2014, men nu är väntan äntligen över. Den svenska truppen är förhoppningsvis redo, men vad kan du göra om du vill se livesändningarna från vinter-OS på svensk TV utanför Sverige?

Om du försöker se liveströmningen i Sverige så är det inga problem. Discovery Networks Sweden äger sändningsrättigheterna i Sverige och kommer att sända evenemanget på sina egna kanaler (Kanal 5, Eurosport, Kanal 9). De har också en onlineplattform där du kan strömma alla händelser från vinter-OS live. Men om du försöker att strömma evenemanget utomlands får du ett felmeddelande som säger att sändningen endast är tillgänglig i Sverige. Vad kan du göra åt det?

Hur ser man vinter-OS på svensk TV? Kan jag titta på vinter-OS på svensk TV utomlands?

För att kunna se vinter-OS online på svensk TV måste du få dem att tro att du befinner dig i Sverige. Bästa sättet att göra det är med hjälp av en VPN-tjänst. Men alla VPN-tjänster fungerar inte. Vi har testat den själva och vi vet att tjänsterna från ExpressVPN fungerar.

ExpressVPN har en 30 dagars full pengarna tillbaka-garanti. Om du provar och det inte fungerar, eller om du inte gillar tjänsten, säg bara till dem så får du tillbaka dina pengar.

ExpressVPN

Gör följande om du vill titta på Vinter-OS med ExpressVPN:

Om du försöker besöka den svenska Eurosportplayers webbplats utomlands kommer du alltid att riktas till din lokala Eurosportspelare istället för den svenska versionen. Använd ExpressVPN för att få en svensk IP-adress och åtgärda detta problem.

Vi tittar på vinter-OS på svensk Eurosportplayer utanför Sverige.
Vi tittar på vinter-OS på svensk Eurosportplayer utanför Sverige.

Om du har ett ExpressVPN-abonnemang, använd det för allt det är värt. Anslut till en server i USA för att titta på amerikansk Netflix (med din nuvarande Netflix-prenumeration), titta på BBC och ITV i Storbritannien när du ansluter till en brittisk server, titta på NRK i Norge när du ansluter till en norsk server och titta på SVT i Sverige när du ansluter till en svensk server. 

Jag hoppas att du gillade den här artikeln. Om du har några frågor eller behöver hjälp, använd kommentarsfältet nedan.

3 tankar kring ”Kan jag titta på vinter-OS på svensk TV utomlands?

  1. Euroaportplayer kräver även tillgång till iPhones platstjänster vilket gör att det inte funkar från Kanada trots VPN.

      1. Hvis du lastar ned Fake GPS Location Spoofing applikasjon til Android og setter beliggenhet til Sverige, og så bruker ExpressVPN for å få svensk IP adresse, kan du se svensk Eurosportplayer på ANdroid systemer i utlandet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *