Var och hur man tittar på UEFA EURO 2017 för kvinnor på nätet?

Europamästerskapet i fotboll för kvinnor kommer att arrangeras mellan 16 juli och 6 augusti i Nederländerna. Ta reda på hur och var du kan se evenemanget online!

Europamästerskapet i fotboll för kvinnor kommer att bli en fantastisk. Många ser fram emot FIFA-VM 2018 (för män), men låt oss inte glömma Euro 2017 för kvinnor. Det kommer att finnas 16 nationer som tävlar i turneringen.

UEFA Euro 2017 Kvinnor online

Hur man tittar på  Euro 2017 för kvinnor online

I Sverige kommer evenemanget att sändas av SVT / TV4. Det är lätt att strömma EM på nätet på SVT och TV4, men en prenumeration är nödvändig för att titta på fotbolls-EM på TV4. Om du befinner dig utanför Sverige kommer du dock att få ett felmeddelande som säger att det inte går att göra (även om du har ett abonnemang på TV4). För att kringgå det här meddelandet måste du få en svensk IP-adress.

Det bästa sättet att få en IP-adress som låter dig titta på SVT / TV4 från utlandet är genom att använda VPN-tjänsterna till IPVanish eller ExpressVPN.

IPVanish ExpressVPN

Klicka på IPVanish/ExpressVPN knappen ovanför, besök deras hemsida och registrera dig för deras tjänster. När detta är klart kan du ladda ner deras program och ansluta till en server i Sverige. När detta är klart är du redo att strömma Euro 2017 för kvinnor på SVT / TV4  direkt.

  • IPVanish har en 7 dagars pengarna tillbaka politik, om du inte gillar tjänsten. För att titta på Euro 2017 på SVTPlay med IPVanish, måste du kobla dig till serveren STO-B01.
  • ExpressVPN har en 30 dagars pengarna tillbaka politik, om du inte gillar tjänsten.

Sverige kommer att spela sin första match i turneringen mot Tyskland den 17 juli. Heja Sverige!

 

5 tankar kring ”Var och hur man tittar på UEFA EURO 2017 för kvinnor på nätet?

    1. Jeg forsöka lite mer nu… Det er problemer med IPVanish, men koblar du dig till Sto-b01 serveren kan du enkelt se SVTPlay, också utomlands.

    2. Jag har just prövat mer, och IPVanish fungerer med STO-B01 server, men jag har också testat med ExpressVPN som fungerade umdelebart.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *