Vilket VPN är bäst om jag vill titta på holländska Netflix?

Är du trött på att se samma gamla innehåll på ditt Netflix-konto? Du kanske har hört talas om de spännande erbjudanden som finns på holländska Netflix, men du kan inte komma åt dem i Sverige. Lyckligtvis, med rätt VPN (Virtual Private Network), kan du kringgå geografiska begränsningar och låsa upp en värld av underhållning. I den här artikeln kommer vi att utforska tre bästa VPN-alternativ – ExpressVPN, NordVPN och Surfshark – som kan hjälpa dig att streama holländskt Netflix-innehåll utan ansträngning.

netflix i nederland

Tre fantastiska VPN-tjänster för holländska Netflix.

1. ExpressVPN: Premiumvalet

ExpressVPN sticker ut som en av de mest pålitliga och pålitliga VPN-tjänsterna på marknaden. Även om det kan komma med en något högre prislapp jämfört med andra alternativ, gör dess prestanda och funktioner det värt investeringen för många användare.

Fördelar:
Snabba och pålitliga anslutningar.
Bred servertäckning, inklusive servrar i Nederländerna för åtkomst till holländska Netflix.
Stark kryptering och sekretessfunktioner för att hålla din data säker.
Användarvänligt gränssnitt över olika enheter.
Utmärkt kundsupport tillgänglig 24/7.

Nackdelar:
Högre prenumerationskostnad jämfört med vissa andra VPN.

ExpressVPN

2. NordVPN: Det mångsidiga alternativet

NordVPN är ett annat populärt val bland VPN-användare, känt för sina robusta säkerhetsfunktioner och omfattande servernätverk. Med servrar optimerade för streaming är NordVPN ett utmärkt alternativ för att komma åt holländskt Netflix-innehåll från var som helst i världen.

Fördelar:
Stort servernätverk som spänner över flera länder, inklusive Nederländerna.
Avancerade säkerhetsfunktioner som Double VPN och Onion over VPN.
Höghastighetsanslutningar för sömlös streaming.
Dedikerade appar för olika enheter och plattformar.
Konkurrenskraftig prissättning med långsiktiga abonnemangsplaner.

Nackdelar:
Har bara servrar i cirka 60 länder vilket är få jämfört med ExpressVPN och Surfshark som har servrar i mer än 100 länder.

NordVPN

3. Surfshark: Den budgetvänliga lösningen

Om du letar efter en pålitlig VPN som inte kommer att bryta banken är Surfshark ett utmärkt val. Trots sin prisvärdhet kompromissar Surfshark inte med prestanda eller funktioner, vilket gör det till ett övertygande alternativ för att streama holländskt Netflix-innehåll.

Fördelar:
Obegränsade samtidiga anslutningar, så att du kan säkra alla dina enheter med ett enda abonnemang.
Dedikerade servrar optimerade för streaming och P2P-fildelning.
Starka sekretessfunktioner, inklusive en strikt policy utan loggar.
Rena och intuitiva appar för olika plattformar.
Konkurrenskraftiga priser med frekventa rabatter och kampanjer.

Nackdelar:
Det har ”bara” funnits sedan 2018, vilket gör det till den yngsta av de tre nämnda VPN-leverantörerna.

SurfsharkVPN

Varför skiljer sig innehållet på Netflix mellan olika länder?

Även om dessa VPN erbjuder effektiva lösningar för att komma åt holländska Netflix från var som helst i världen, är det viktigt att notera att EU-regler kan påverka deras effektivitet inom EU. På grund av licensavtal måste Netflix genomdriva geoblockeringsåtgärder på sin plattform, vilket innebär att innehållet som är tillgängligt i ett EU-land kan skilja sig från ett annat.

netflix nederland

Bor du i EU (mest troligt ja)? Denna information är avgörande att läsa innan du fortsätter!

Om ditt Netflix-konto är registrerat i ett EU-land kanske det inte är möjligt att använda ett VPN för att komma åt innehåll från ett annat EU-land. EU-förordningar kräver att Netflix-prenumeranter endast kan komma åt innehåll som är tillgängligt i det land där deras konto är registrerat. Därför, om du vill njuta av holländska Netflix inom EU, kan du behöva registrera ett Netflix-konto utanför EU, till exempel i USA eller ett annat land utanför EU (Turkiet och Brasilien är bra alternativ).

Sammanfattningsvis, även om ExpressVPN, NordVPN och Surfshark alla är utmärkta val för att låsa upp holländskt Netflix-innehåll, är det viktigt att vara medveten om regionala begränsningar och regulatoriska begränsningar, särskilt inom EU. Genom att välja rätt VPN och följa relevanta regler kan du förbättra din streamingupplevelse och njuta av ett varierat utbud av innehåll från hela världen.

Det är också värt att veta att alla tre nämnda VPN-leverantörer kommer att ge dig tillgång till Netflix-innehåll i nästan 15 andra länder (förutom Nederländerna), så det finns massor av fördelar som kommer för de som har ett VPN-abonnemang på någon av tjänsterna.

Jag hoppas att denna information har hjälpt dig. Om du har kommentarer eller frågor, dela det i kommentarsfältet nedan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *