Nu kan du se Barbie på Netflix i Japan (och därmed även i Sverge med rätt VPN).

Missade du den legendariska filmen Barbie på bio 2023? Undrar du fortfarande hur historien om Barbie ser ut när det kommer till film gjord för biograf? Filmen vann inte många Oscarsstatyer (endast en), men den var ändå den största framgången för biograferna 2023. Nu har filmen kommit till Netflix i Japan. Det innebär att du kan se Barbie på Netflix, även i Sverige, så länge du har ett abonnemang på en VPN-tjänst med stöd för Netflix i Japan.

En VPN-tjänst krypterar din onlineaktivitet och ändrar samtidigt din IP-adress. Det betyder att när du ansluter till en VPN-server i Japan kommer all din trafik på webben att gå via denna server. Ditt fotavtryck online verkar därför komma från denna server och inte från ditt hemmakontor i Stockholm.

barbie på netflix

Efter att ha anslutit till en sådan VPN-server kommer Netflix också att tro att du är någon annanstans. Nu är det så att Netflix känner väl till de flesta VPN-tjänster, vilket gör att de har ett separat register för IP-adresser som används av de största och mest populära VPN-tjänsterna. Om du försöker besöka www.netflix.com eller starta Netflix-applikationen från en av dessa IP-adresser kommer du inte att se Barbie eller annat innehåll på Netflix, utan du kommer bara att se allt originalinnehåll som Netflix har rättigheter att visa runt om i världen .

Av den anledningen är det viktigt att du köper ett VPN-abonnemang på antingen NordVPN eller ExpressVPN. Det här är två VPN-tjänster som fungerar utmärkt med Netflix i cirka 15 länder, inklusive Japan.

ExpressVPN

ExpressVPN har servrar i mer än 100 länder och har en 30-dagars pengarna-tillbaka-garanti. Om du trycker på knappen ovan och köper ett 12-månaders abonnemang får du dessutom tre månader gratis.

NordVPN

NordVPN har servrar i cirka 60 länder. De har också 30 dagars garanti på produkten och fungerar utmärkt med Netflix. NordVPN är billigare att använda än ExpressVPN.

Dessa tjänster fungerar även om du vill se svensk TV utomlands.
Det kan också vara bra att veta att både NordVPN och ExpressVPN fungerar perfekt om du reser utomlands och vill se SVT eller TV4Play eller andra svenska streamingtjänster utomlands.

Gör dig redo för Margot Robbie och Ryan Gosling som Barbie och Ken på Netflix.

Om du har läst allt jag skrivit hittills vet du i stort sett allt du behöver veta. Köp ett abonnemang med någon av de ovan nämnda tjänsterna med hjälp av länkarna ovan. Du laddar sedan ner och installerar VPN-tjänsten på din telefon, surfplatta, TV eller dator.

När det är gjort behöver du bara starta programmet och sedan ansluta till en server i Japan. Glöm inte att stänga din webbläsare eller Netflix-applikation innan du startar om den. När du har startat om Netflix-applikationen eller din webbläsare kommer du att se innehållet som är tillgängligt på Netflix i Japan, vilket gör dig redo att se Barbie på Netflix.

Jag tittar på Barbie på Netflix

Är Barbie verkligen en bra film?

Jag såg Barbie på bio och jag lämnade teatern med lite blandade känslor. Till stor del var det en trevlig film med mycket skön musik och bra humor, men det var inte en film som jag upplever gav mig något speciellt eller som jag vill minnas i stor utsträckning.

Filmen har 6,8/10 poäng på IMDb, medan den har 83% poäng på Rotten Tomatoes. Har du sett Barbie? Vad synes du?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *