Se hockey-VM 2016 gratis på nätet

Vill du se hockey-VM 2016 online gratis? Eller vill du se det på CMore när du är utomlands? Här är lösningarna!

I Sverige kan du se alla matcher från ishockey VM CMore. Ett abonnemang med CMore kostar 100 kronor per månad och du kan sedan få tillgång till massor av andra material också. Men om du är utanför Sverige kan du inte titta på CMore, för de använder en geo-blockering att göra sitt material oåtkomlig utanför Sverige. Om du har detta problem jag rekommenderar att du läser min artikel om att titta på svensk TV utomlands och där hittar du lösningen på problemet.

hockey-VM på nätet gratis

Se hockey-VM på nätet gratis

Om du inte vill betala för CMore utan snarare skulle titta på VM i hockey gratis på nätet kan göra det på YouTube. Emellertid är det inte så enkelt. För IIHF sin YouTube-kanal och deras direktsändningar er endast tilgänglig i ett fåtal länder i världen. Men lyckligtvis kan du enkelt ordna detta.

För att titta på hockey-VM på nätet på YouTube, måste du få dig en IP-adress i England. Det kan du få genom att använda VPN-tjänsterna till IPVanish. Först behövs ett abonnemang med IPVanish. Sedan hämtar du deras programvara och anslutar dig till servern i England. Du kan sedan besöka IIHF: s YouTube-kanal och titta på alla matcher i hockey-VM live på nätet.

IPVanish

Det är så enkelt att titta på hockey-VM på nätet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *