Hur kan jag se Champions League-finalen på nätet?

28 maj är det dags för Champions League-finalen. Den kommer att spelas i Milano och startar 20:45. Hur kan jag titta på Atletico Madrid mot Real Madrid på nätet?

Det bliver otroligt spännande att se vilka lag som vinner slaget om Madrid. Atletico Madrid har spelat imponerande fotboll och vann mot både Barcelona och Bayern München. Real Madrid har inte imponerat hittills, men på papperet är Real Madrid ett starkare lag än Atletico Madrid. Vill du se Real Madrid mot Atletico Madrid på nätet?

Atletico Madrid vs Real Madrid online

Se Atletico Madrid – Real Madrid på nätet

Det finns flera sätt att titta på Champions League-finalen på nätet. Du kan se den på svensk tv, men det kräver en dyr prenumeration. Det finns mycket billigare lösningar om du vill titta på finalen på nätet.

För att dra nytta av dessa metoder behöver du en VPN-abonnemang med PureVPN. Detta hjälper dig att få IP-adress i andra länder där du kan se Atletico Madrid – Real Madrid på nätet gratis.PureVPN

Abonnemanget kan också användas för att titta på fotbolls-EM nätet i juni och juli.

– Se Champions League-finalen på M4 i Ungern.
– Titta Champions League-finalen på SRF i Schweiz.
– Se Champions League-finalen på ZDF i Tyskland.

Vill du se Real Madrid – Atletico Madrid på ZDF i Tyskland måste du ansluta till server i Tyskland med PureVPN. Detsamma gäller om du vill titta på ungerska eller schweizisk TV.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *