Kan jag titta på australiskt Netflix-innehåll i Sverige?

Jag har läst om några fantastiska TV-serier och filmer som finns tillgängliga på Netflix i Australien. Tyvärr kan jag inte hitta dem på Netflix i Sverige, och därmed undrar jag om det finns ett sätt att komma åt och titta på innehållet på Netflix i Australien när jag bor i Sverige? Jag hoppas att du kan hjälpa!

Det här är en mycket typisk fråga, och det är inte bara vanligt att leta efter ett sätt att se australiskt Netflix-innehåll, men många vill också titta på japanska anime-serier på Netflix i Japan när de bor i Sverige, eller kanske för att streama thailändska filmer på Thailändsk Netflix i Sverige. Oavsett vilket av följande problem du har finns det en lösning som hjälper dig att titta på thailändska, japanska och australiska Netflix i Sverige (och någon annanstans i världen). Vill du veta mer?

australiskt Netflix

För att strömma australiensisk Netflix i Sverige, måste du köpa ett VPN-abonnemang på SurfsharkVPN. Detta är det bästa virtuella privata nätverket (VPN) för Netflix just nu, och du kan använda det för att titta på Netflix-innehåll i mer än 15 olika länder. Ja, du läste rätt. Du kan använda SurfsharkVPN för att titta på filmer och TV-serier på Netflix i mer än 15 länder, inklusive Japan, Australien, Thailand, Singapore, Frankrike, Storbritannien, Kanada, Nederländerna, Kanada och i USA.

Hur fungerar detta egentligen?

Surfshark är en VPN-leverantör som kan hjälpa dig att ändra din IP-adress. Din IP-adress är din virtuella adress när du surfar på Internet. Den identifierar dig och delar din plats med de webbplatser du besöker. Men när du använder en VPN ändras din IP-adress och istället för att visa din faktiska IP-adress kommer den att visa adressen till VPN-servern som du är ansluten till. Inte bara kommer det att ändra din IP-adress, men det kommer också att kryptera din online-aktivitet, se till att din ISP inte kan spionera på dig, och inte heller andra människor online.

Se australiensiska Netflix utanför Australien

Så det här är vad du behöver göra. Följ dessa steg för att se Aussie Netflix i Sverige.

  • Köp en SurfsharkVPN-prenumeration (du får det bästa värdet om du köper en 2-årsplan). De har en 30-dagars återbetalningspolicy, så om du inte gillar det, be om återbetalning och få tillbaka dina pengar.
  • Ladda ner Surfshark till din dator, telefon, TV eller surfplatta.
  • Öppna programmet och anslut till en server i Australien.
  • Öppna din Netflix-applikation.
  • Titta på allt innehåll på australiensiska Netflix.

Det var väldigt enkelt, eller hur? Senare kan du ansluta till servrar i de andra länderna och titta på innehållet i de länderna också.

Vad ska jag titta på på australiensiska Netflix?

Det finns en hel del filmer från Australien och även TV-serier när du använder Surfshark för att strömma innehållet på Netflix i Australien. Men det finns också några stora filmer och TV-serier tillgängliga på Netflix i Australien som du inte kan hitta någon annanstans i världen. Så titta runt och ha kul när du tittar runt och strömma allt innehåll du har velat se på Aussie Netflix.

Några sista råd

Jag har skrivit om hur du kan använda Surfshark för att titta på australiensiska Netflix och även för att titta på innehåll på Netflix i flera andra länder. Men du kan också använda samma tjänst för att avblockera streamingtjänster som PeacockTV, Paramount +, Hulu, Amazon Prime och andra liknande tjänster i USA och för att titta på BBC, ITV och andra tjänster i Storbritannien. Det fungerar också med TV-nätverk och streamingtjänster i massor av andra länder över hela världen, så du kommer att ha mycket kul om du bestämmer dig för att prova!

Jag hoppas att dessa instruktioner har hjälpt dig. Ha en underbar dag. Om du har några frågor, skriv dem nedan!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *