Kan jag streama The Lord of the Rings (trilogi) på Netflix?

The Lord of the Rings-trilogin är en av de mest populära filmserier som någonsin gjorts. Alla är riktiga mästerverk och Peter Jackson var regissör för filmerna. Men om du vill titta på de tre filmerna på Netflix kommer du att ha svårt att göra det. Är det möjligt? Hur och var kan man se The Lord of the Rings på Netflix?

Jag blev förvånad över att upptäcka att det bara finns ett land där du kan titta på alla tre filmerna på Netflix. Du kan ha tur och hitta en film i ditt land, men om du är ute efter ett riktigt The Lord of the Rings-maraton, måste du bo i Turkiet eller åtminstone ha tillgång till innehållet på turkiska Netflix vid din nuvarande plats. Men hur kan det göras?

De tre filmerna är:

  • The Fellowship of the Ring (2001)
  • The Two Towers (2002)
  • The Return of the King (2003)

Hur ser jag på The Lord of the Rings på Netflix?

För att strömma de tre filmerna på Netflix behöver du tillgång till turkiska Netflix. Det enda sättet att få det på din nuvarande plats är att använda VPN-tjänsterna i SurfsharkVPN.

SurfsharkVPN

Klicka på knappen ovan för att besöka webbplatsen för SurfsharkVPN och för att få en fantastisk rabatt. De har en 30-dagars pengarna-tillbaka-garanti, vilket innebär att du enkelt kan begära en återbetalning om du inte gillar tjänsten.


Det första steget i processen är därför att köpa en VPN-prenumeration på SurfsharkVPN.

Det finns många andra VPN-leverantörer på marknaden, men de är alla blockerade av Netflix i Turkiet (och i de flesta andra länder). För närvarande är SurfsharkVPN det enda VPN som hjälper dig att titta på turkiska Netflix (och innehåll i mer än 15 andra länder) på Netflix.

SurfsharkVPN webplatsen

Besök SurfsharkVPN-webbplatsen genom att klicka på länken ovan.

När du har din prenumeration i ordning är du nästan redo att streama The Lord of the Rings på Netflix.


Det andra steget är att ladda ner VPN-applikationen till de enheter som du vill strömma Netflix-innehåll på.

SurfsharkVPN har applikationer för Windows, Macintosh, FireTV, iPhone, iPad, Android-enheter, smarta tv-apparater och mer. Ladda ner SurfsharkVPN-applikationen till de enheter som du vill strömma Netflix-innehåll på.

The Lord of the Rings med SurfsharkVPN
Ladda ner SurfsharkVPN-applikationen till din enhet.

Ovan kan du se en bild av SurfsharkVPN-applikationen för Windows. Efter att ha laddat ner det har jag sökt efter Turkiet och anslutit till en server i Turkiet.

Glöm inte att SurfsharkVPN kan användas för mycket mer än att titta på The Lord of the Rings på turkiska Netflix. Den kan också användas för att titta på Netflix-innehåll i USA, Kanada, Storbritannien, Australien, Japan och flera andra länder. Det fungerar också med TV-nätverk som NBC, CBS, Fox, BBC, ITV, NRK, SVT, DR, YLE, ZDF, Rai och många andra.


Det tredje är att ansluta till en VPN-server i Turkiet och titta på The Lord of the Rings på Netflix.

Som du kanske har sett på bilden ovan öppnade jag SurfsharkVPN-applikationen och anslöt till en server i Turkiet. Detta ger mig en turkisk IP-adress som kan användas för att strömma turkiska Netflix utanför Turkiet.

När anslutningen har gjorts (det tar normalt några sekunder) är du redo att streama alla filmer i Lord of the Rings-serien på Netflix.

Gå till Netflix-webbplatsen eller öppna Netflix-applikationen på din enhet. Du kan nu göra en snabb sökning efter The Lord of the Rings, och du hittar alla tre filmerna omedelbart.

The Lord of the RIngs på Netflix
The Lord of the Rings på Netflix

Är du redo att streama The Lord of the Rings på Netflix? Jag hoppas att dessa instruktioner hjälper dig på vägen.

Du kan också se instruktionerna för hur du streamer The Lord of the Rings på Netflix med SurfsharkVPN i följande YouTube-video.


Om du har några frågor eller vill skriva dina tankar om filmerna, använd kommentarfältet nedan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *