Hur tittar man på de Olympiska sommarspelen på nätet?

Vill du titta på direktsändningar från sommar-OS 2024 i Paris på nätet? Ta reda på hur och var man kan titta på Olympiska sommarspelen på nätet.

I denna artikel kommer vi att beskriva två enkla sätt som du kan benyttas av för att titta på de Olympiska sommarspelen på nätet. De olympiska sommarspelen kommer att arrangeras mellan 5 augusti och 21 augusti i Rio i Brasilien och vi ser fram emot detta evenemang. Detta är hur du kan titta på det på nätet.

se os 2016 online

Titta på de Olympiska sommarspelen på svenska TV

I Sverige kommer TV3 (Viasat/Viaplay) att sända sommar-OS 2016. Om du vill titta på OS 2016 på nätet behöver du en prenumeration på Viaplay sina tjänster och du behöver också en svensk IP-adress för att kunna titta på Viaplay i Sverige. Om du befinner dig i Sverige har du redan en, men om du vistas utanlands kan du göra så her för at titta på sommar OS på nätet.

PureVPN

För att få en svensk IP-adress rekommenderar vi att du använder dig av PureVPN. Klicka på knappen ovanför att besöka deras hemsida, registrera dig och kobla dig till en server i Serige. Du får da din svenska IP-adress som behövs för att titta på sommar-OS på Viaplay utomlands.

Titta på OS 2024 på BBC

Om du vill titta på sommar-OS med engelsktalande kommentatorer är det bästa sättet att göra detta ved att titta på händelsen på BBC i England eller NBC i USA. För att titta på sommar-OS på BBC/NBC kommer du att behöva använda PureVPN igen, men den här gången ansluter du dig inte till en server i Sverige, men i England eller i USA. Detta kommer att ge dig en engelsk/amerikanskt IP-adress och när du har denna kan du besöka bbc.com eller nbcolympics.com och titta på direktsändningar från sommar-OS 2016.

PureVPN

Gör dig redo att titta på de Olympiska sommarspelen 2016 på nätet!

Det är alltså enkelt att titta på sommarspelen på nätet. Sverige kommer möjligens  inte ta många medaljer, men låt oss titta på ändå!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *