Bedömning av HideMyAss

Vill du få en Svensk IP-adress med HideMyAss? Letar du efter allmänna informationer om HideMyAss? Läs vår HideMyAss recension för mer information.

HideMyAss är den största av alla VPN leverantörer på Internet. De har servrar i nästan alla länder i världen, vilket innebär att du kan få IP-adress i nästan 200 länder efter registreringen med ett enda abonnemang på HideMyAss. Med ett abonnemang du kan ansluta så ofta som du vill och använda så mycket bandbredd du vill. HideMyAss har dessutom en 30 dagars full returrätt, vilket innebär att du kommer att få pengarna tillbaka om du ber om detta inom trettio dagar och om du har använt mindre än 10 GB bandbredd under denna period.

HideMyAss

HideMyAss priser

VPN-tjänsten av HideMyAss har en månadsavgift på cirka 12 dollar, medan den årliga avgiften är bara under 80 USD. De är ganska genomsnittliga priser, men du får en hel del fördelar för dina pengar om du väljer HideMyAss som VPN leverantör.

Våra tester med HideMyAss

Baserat på våra tester med HideMyAss kan vi otvetydigt säga att detta är en snabb VPN leverantör. Det finnes servrarna i nästan 200 länder; det naturligt att inte alla servrar arbetar med samma hastighet, men de ger i allmänhet bra hastigheter och om du vill använda HideMyAss att titta Svensk tv på nätet kan du vara säker på att det kommer att fungerar mycket bra.

Kan jag använda HideMyAss på iOS och Android?

HideMyAss har en vacker klient för Windows, men dessutom har de mycket väl fungerande klienter tillgängliga för Android-enheter och Apple-produkter (som iPhone och iPad). Du kan dem enkelt ladda ner från Google Play Store och Apple Store. På deras webbplats har de också detaljerade installationsguider om du vill ställa in HideMyAss manuellt på alla enheter eller om du vil kanske köra VPN-anslutningen direkt från din router.

Slutsats över HideMyAss

Med 30 dagars full returrätt finns det ingen risk i att testa HideMyAss. Vi tror att du kommer att vara nöjd och att du har mycket glädje av att använda din HideMyAss abonnemang, men du har naturligtvis sista ordet.

HideMyAss

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *