Hur kan jag titta på Oscarsgalan online (på Aftonbladet utanför Sverge)

Oscarsgalan kommer att arrangeras den 9 februari i 2020. Detta är årets höjdpunkt för filmindustrin. Men hur kan du titta på Oscarsutdelningen online?

I Sverige kommer Oscarsutdelningen att visas på Aftonbladet.se. För att se deras live stream behöver du ett Aftonbladet Plus-abonnemang (vilket kostar 99 SEK för de tre första månaderna).

Tyvärr kan du inte titta på Aftonbladet live utanför Sverige, eftersom de har blockerat alla VPN-leverantörer på marknaden. Men det finns andra sätt att titta på Oscarsgalan online i 2020. Läs vidare för att ta reda på hur det kan göras.

Oscarsgalan på 9Now i Australia och på ProSieben i Tyskland

För att titta på Oscarsgalan på tysk eller australisk TV behöver du ett VPN-abonnemang hos VPN-leverantören med namnet ExpressVPN.

ExpressVPN

ExpressVPN har en 30-dagars fullständig återbetalningspolicy, så det finns ingen risk vid att försöka deras tjänster. Du bör också veta att du kan använda ExpressVPN på 5 olika enheter samtidigt, och du kan också använda ExpressVPN för att titta på Netflix i USA, Netflix i Kanada, Netflix i England, BBC i England och ITV i England.

Med din ExpressVPN-prenumeration kan du titta på Oscarsgalan gratis på ProSieben i Tyskland och på 9Now i Australien.

Du måste ansluta till en ExpressVPN server i antingen Tyskland eller Australien och sedan besöka ProSieben live stream eller 9Now live stream.

På båda sidorna måste du skapa en fri användare, och när du har skapat din användare kan du titta på live-flödena gratis på båda kanalerna.

Titta på Oscarsgalan online

  • Registrera dig för VPN-tjänsterna til ExpressVPN
  • Ladda ner ExpressVPN-klienten
  • Anslut till en server i Tyskland/Australien
  • Nu kan du titta på Oscarsgalan på ProSieben eller 9Now.

Om du har några kommentarer eller frågor, skriv en kommentar och jag gör mitt bästa för att hjälpa!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *