Hur kan jag se amerikanska Netflix i Sverige?

Hur är det möjligt att se Netflix i USA i Sverige? Med andra ord, hur kan jag se amerikanska Netflix i Sverige eller i andra nationer runt om i världen som inte är USA?

USA är filmindustrins hemland, och det är ingen slump att Netflix i USA är den plats där det är mest tillgängliga innehåll på Netflix. Här hittar du massor av TV-program och filmer som du inte hittar på Netflix i Sverige, och det finns mycket innehåll som också läggs till amerikanska Netflix länge innan det kommer till svensk Netflix.

Det finns mycket innehåll på Netflix i USA som inte existerar i Sverige
Det finns mycket innehåll på Netflix i USA som inte existerar i Sverige

Men sedan januari 2016 har det blivit mycket svårt att titta på amerikanska Netflix i Sverige, och därför finns det många som undrar hur det nu kan göras. Många VPN-leverantörer som har IP-adresser i USA ger dig bara felmeddelanden om att de förstår att du använder en VPN-leverantör och att du fortfarande inte kan komma åt innehållet. Så vad kan du göra för att titta på Netflix i USA i Sverige?

Titta på Amerikanska Netflix i Sverige

För att kunna se Netflix i USA utanför gränserna behöver du en VPN-prenumeration som låter dig få tillgång till Netflix i USA utan ett felmeddelande. Vilka leverantörer är de? Nedan ser du tre olika VPN-leverantörer som gör jobbet.

[table id=”1″]

Som du kan se i tabellen ovan är alla tre VPN-leverantörer bra om du vill se amerikanska Netflix i Sverige. Om det bara är priset som räknas kan PureVPN med sin 1-åriga prenumeration vara bäst, men om du vill komma åt många fler Netflix-regioner, ska du hellre välja ExpressVPN eller NordVPN. Det kan också vara värt att notera att NordVPN har abonnemang för 2 och 3 år tillgängligt vilket omedelbart gör månadspriset mycket billigare än vad du ser ovan i tabellen.

Vad är spännande med alla andra Netflix-regioner?

Kanske kom du hit för att hitta information om hur man ser amerikanska Netflix i Sverige? Det är möjligt, men kanske kommer du hitta mycket mer än vad du ursprungligen kom för. Sanningen är att de andra Netflix-regionerna som du har tillgång till med NordVPN och ExpressVPN är mycket spännande och kan ge dig mycket mer innehåll än du först tänkte.

Visste du, till exempel, at Netflix i Kanada är den region som får tillgång till de senaste filmerna tidigst? Det finns många exempel under de senaste åren på filmer som kom till Netflix i Kanada långt innan de gjordes tillgängliga i någon annan region.

På Netflix i England har man kunnit titta på den senaste säsongen av Suits med nya episoder varje vecka. Det beror på att Netflix har varit den officiella kanalen för att visa Suits i England, och regionen har som den enda Netflix-regionen tillgång till alla nya episoder. Det är ganska snyggt, är det inte?

Netflix i Indien är en region med otroligt mycket innehåll och kanske överraskande nok en nation som ger dig tillgång till nästan alla Disneys klassikere och andra animerade filmer. Tyvärr är de bara tillgängliga på hindi, tamil och engelska, men om du inte har något emot att titta på filmerna på engelska, är indisk Netflix en dröm för dem som vill se Disney-klassikere.

Så det finns många skatter som väntar på dig som kommer önsker att komma åt många olika Netflix-regioner i Sverige. Alla tre VPN-leverantörer som vi nämnde ovan fungerar med Netflix i USA, men vad du får i tillegg är upp till dig.

Andra bonusar med dessa VPN-tjänster

Som du kan se i tabellen ovan har alla tre leverantörerna bra pengar tillbaka garantier, vilket innebär att det inte finns någon risk vid att prova dem. Om du inte är nöjd, fråga bara om att få pengarna tillbaka.

Glöm inte att du inte bara kan använda dessa VPN-tjänster för att komma åt andra Netflix-regioner. Du kan också använda dessa för att titta på SVT utomlands (om du är utanför Sverige och vill titta på SVT), titta på BBC-sändningar och programmar, för att titta på fotbollsmatcher på TV-kanaler världen över, eller att titta på dina favoritprogram på NBC, Fox i USA eller liknande.

Hur får jag tillgång till amerikanska Netflix på det här sättet?

Först måste du prenumerera på VPN-leverantören du vill använda. När du har gjort det kan du hämta VPN-programmet till din Windows-maskin, till din Mac, till din iPhone / iPad eller till din Android-mobil / -tablet. Den svåraste delen av jobbet är nu klar.

Därefter stänger du bara din Netflix-applikation/nettläsare medan du öppnar VPN-programmet. Anslut bara till en server i USA, och du är redo att titta på amerikanska Netlix. Du öppnar Netflix-programmet igen och bara njuter av det!

Kan jag fortfarande få felmeddelanden med dessa VPN-leverantörer?

Det finns en liten skillnad i utövandet av de tre nämnda VPN-leverantörerna och hur de fungerar. ExpressVPN har många servrar i USA och många av dem fungerar med amerikanska Netflix, men inte alla. Det betyder att du kanske får se ett felmeddelande om du ansluter till en av deras icke-fungerande servrar. Men då kan du bara ansluta till en annan server och det kommer att fungera igen efteråt.

PureVPN har en lista över kanaler du kan titta på i deran applikation. Om du väljer Netflix USA ansluts du automatiskt till en server i USA som fungerar med amerikanska Netflix, och du kan omedelbart titta på Netflix utan problem. Om du bara ansluter till slumpmässiga servrar i USA med PureVPN kan du få ett felmeddelande, men välj ”streaming-läge” och välj ”Netflix USA” och det kommer att fungera direkt.

NordVPN har den smartaste lösningen när det gäller tillgång till Netflix. Du kan ansluta till alla deras servrar (runt om i världen) och oavsett vilken server du ansluter till, kommer du att kunna se Netflix. Anslutas du till en server som inte fungerar med Netflix kommer de automatiskt att ge dig tillgång till Netflix i USA istället. Med andra ord kan du ansluta till en server i USA med NordVPN och du kommer att kunna se amerikanska Netflix. Om du ansluter till en server i Sverige har du också tillgång till amerikanska Netflix (eftersom servrarna inte fungerar med svenska Netflix). Om du ansluter till en server i Nederländerna har du dock tillgång till Netflix i Nederländerna. Förstår du hur det fungerar? Detta är ett riktigt bra system och gör det väldigt enkelt och bekvämt att titta på Netflix i andra regioner vid hjälp av NordVPN.

[table id=”1″]

Ge järnet!

Nu har jag gjort denna artikel ganska detaljerad så att du kan förstå hur du enkelt kan titta på amerikanska Netflix i Sverige och så att du kan förstå fördelarna och nackdelarna hos de olika VPN-leverantörerna och hur de kan hjälpa dig med olika saker.

Om du fortfarande har frågor eller kommentarer, skriv bara och jag kommer att försöka svara så godt jag kan!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *