Titta på Sverige – England online!

Sverige har kvalificerat sig för kvartfinalen i VM i fotboll. Det är fantastiskt. Kan de också kvalificera sig till semifinalen?

När Sverige var tvungen att spela sina play-off matches mot Italien, väntade ingen att Sverige skulle vinna. När de hamnade i en grupp tillsammans med Mexiko och Tyskland, väntade ingen att de skulle komma till sluttspelet.

Titta på Sverige - England på nätet

När de var tvungna att spela 1/8-finalen mot Schweiz började folk hoppas, men Schweiz var favoriterna. Nu är Sverige redo för kvartfinalen mot England. De är igen underdogs, men kan de överraska oss igen?

Hur man tittar på Sverige – England online?

Du kan se Sverige – England på flera tv-kanaler online. Det bästa sättet att strömma matchen är på SVT i Sverige. SVT sänder matchen i Sverige, och det är gratis att titta på. Det enda kravet är att du har en svensk IP-adress, något du kan få vid att använda VPN-tjänsterna till ExpressVPN (om du befinner dig utanför Sverige). Du kan läsa mer detaljerade instruktioner på svenska i den här artikeln.

ExpressVPN

Du kan använda samma tjänst (ExpressVPN) för att se Sverige mot England på BBC i England. Mer information om hur du kan titta på BBC från utlandet finns i den här artikeln.

De flesta förväntar sig att Frankrike, Brasilien, England och Kroatien vil kvalificera sig för semifinalen i fotbolls-VM. Kan Sverige se till att England inte kommer så långt? Vi tror det er möjligt!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *