Titta på Serie A, Ligue 1 och La Liga nätet

En ny säsong med fotboll har startat. Fortsätta läsa om du vill titta på Serie A, Ligue 1 eller La Liga nätet.

Om du vill titta på spanska La Liga, italienska Serie A och/eller franska Ligue 1 på Internet, är detta vad du kan göra.

Titta på Serie A, Ligue 1 och La Liga nätet

Det billigaste sättet att titta på

Anmäl dig för speltjänster Bet365. Lägg till lite pengar på ditt konto och du kommer genast att kunna titta på La Liga, Ligue 1 och Serie A på nätet. Kvaliteten är dålig och upplösningen låg, men det kommer att fungera om du inte vill spendera mycket pengar på detta projekt.

Titta på Serie A, Ligue 1 och La Liga på Fubo.tv

Du kan titta på de mest viktiga matcher från ligorna på Fubo.tv i USA. För att titta på Fubo.tv du behöver du en amerikansk IP-adress. När du har det kan du ha roligt och titta La Liga, Ligue 1 och Serie A på nätet på Fubo.tv

Titta på Serie A, Ligue 1, La Liga och Premier League på DAZN

Du kan titta på absolut alla matcher i ligorna på DAZN i Tyskland. Kommentatorerna talar  tyska. Du kommer också att få tillgång till engelska Premier League på DAZN. Du kan ta lesa mer om hur du kommer åt DAZN från utlandet i den här artikeln.

Du kan också titta på dessa ligor på svensk TV från utlandet, om du har en prenumeration på de kanaler som sänder dessa ligor i Sverige.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *