Se The Young Sheldon säsong 5 på Netflix

Jag är glad att kunna berätta att The Young Sheldon säsong 5 finns på Netflix. Väntan har varit lång, särskilt med tanke på att den sjätte säsongen precis avslutats på TV i USA. Det är möjligt att komma åt de senaste avsnitten om du har ett Paramount+-abonnemang i USA, men vill du vara kvar hos Netflix ska du vara glad att hela femte säsongen finns på Netflix (i vissa länder).

Vad kan du göra om du vill streama den femte säsongen av denna fantastiska serie på Netflix? Det är lätt!

the young sheldon netflix

The Young Sheldon på Netflix.

Hur kan jag streama The Young Sheldon säsong 5 på Netflix? Det är lätt!

Jag kommer att skriva många saker om TV-serien och skådespelarna längre fram i den här artikeln (eftersom jag är ett stort fan), men om du bara vill ha en snabb lösning för att streama The Young Sheldon säsong 1-5 på Netflix, gör följande.

  • Köp ett NordVPN-abonnemang.
  • Installera och kör NordVPN-applikationen (tillgänglig för Windows, MacOS, iOS, Android, FireTV, Linux och mer).
  • Anslut till en server i Australien.
  • Gå till netflix.com och streama The Young Sheldon säsong 1-5 på Netflix.

Den sjätte säsongen kommer att läggas till senare, men det kommer troligen att vara i februari 2024 (baserat på att säsong 5 lades till i februari 2023).

Som du säkert förstår är den femte säsongen av The Young Sheldon tillgänglig på Netflix i Australien. Det är därför du måste ansluta till en NordVPN-server i Australien för att detta ska fungera!

Inga bekymmer med NordVPN.

NordVPN kommer med en 30-dagars full återbetalningspolicy med alla deras paket. Oavsett om du köper ett 1-månaders eller 24-månaders abonnemang är du skyddad av denna garanti. Om du inte gillar tjänsten och avbokar inom 30 dagar får du pengarna tillbaka. Du kan säga upp din prenumeration och begära en återbetalning genom att använda livesupporten på deras webbplats eller kontakta deras support på annat sätt.

NordVPN har flera tillgängliga paket. Grundpaketet räcker om ditt enda mål är att komma åt Netflix och streama The Young Sheldon online. Vill du lägga till molnlagring, en lösenordshanterare och ett verktyg som varnar dig om din data ingår i säkerhetsöverträdelser kan det göras, men det är inte nödvändigt.

the young sheldon på netflix

Några ord om The Young Sheldon.

The Young Sheldon är en tv-serie som hade premiär 2017 och är en prequel till den populära showen The Big Bang Theory. Serien är en komedi-drama som följer livet för en ung Sheldon Cooper, en karaktär från The Big Bang Theory, under hans barndomsår i östra Texas.

Showen utspelar sig i slutet av 1980-talet och början av 1990-talet och fokuserar på de utmaningar och upplevelser som Sheldon möter som ett begåvat, men socialt besvärligt och intellektuellt avancerat barn. Han kämpar för att passa in i sin familj och kamrater och känner sig ofta som en outsider. Showen utforskar också Sheldons förhållande till sin familj, inklusive hans mamma, pappa och syskon, och hur de stöttar och ibland utmanar honom.

The Young Sheldon spelar Iain Armitage som den unge Sheldon Cooper, och showen berättas av Jim Parsons, som spelar den vuxne Sheldon i The Big Bang Theory. Showen har tagits emot väl av publik och kritiker, berömd för sin humor, hjärta och starka prestationer.

Varför gillar jag The Young Sheldon?

Jag tycker verkligen om det på grund av humorn. Det är roligt att se, får mig att skratta, är familjevänligt och har briljanta karaktärer. Inte bara tonåringar gillar det, utan även vuxna och morföräldrar, vilket gör detta till en perfekt TV-serie för hela familjen. Det är också intressant att följa familjen under säsongerna när man ser dem växa upp, bli äldre och möta problem som följer med uppväxten!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *