Hur kan man se The Twilight Zone (originalserien från 1959) på Netflix?

The Twilight Zone är en legendarisk TV-serie med många fans. Men det finns också en ny generation ungdomar som har hört talas om The Twilight Zone och läst om The Twilight Zone, som fortfarande inte har kunnat strömma TV-serierna själva. Tyvärr kommer de inte att hitta The Twilight Show om de letar efter TV-serien på Netflix. Vet du varför? Twilight Zone finns på Netflix, men bara i ett enda land … det är i USA.

Twilight Zone på netflix

Om du inte bor i USA (eller för närvarande besöker USA) kommer du inte att kunna hitta The Twilight Zone på Netflix. Vad kan du göra åt det?

Det finns en ny serie med namnet The Twilight Zone som skapades 2019 av CBS. Den här artikeln handlar inte om den serien, men om du verkligen vill veta kan den nya serien inte strömmas över på Netflix alls. Det enda stället där du kan strömma den serien finns på CBS All Access just nu.

Hur ser man på den ursprungliga Twilight Zone-serien på Netflix?

Om jag sa att du kan få tillgång till fler filmer och TV-serier på Netflix än du är idag, skulle det inte vara coolt? Visste du att det är mycket fler filmer och TV-program på Netflix USA än alla andra länder i världen? Och du kan enkelt titta på dem alla. Genom att följa mina instruktioner kan du till och med titta på allt tillgängligt innehåll på Netflix i Japan, Storbritannien, Kanada och i Nederländerna också. Skulle det inte vara en dröm?

Så, för mycket mindre än du betalar för ditt nuvarande Netflix-abonnemang, kan du få tillgång till fem gånger mer innehåll. Hur görs det?

För att njuta av denna lilla tweak behöver du ett VPN-prenumeration på antingen NordVPN, PureVPN eller SurfsharkVPN. Du kan klicka på länkarna nedan för att besöka webbplatserna för båda de berömda VPN-tjänsterna.

Dessa är tre VPN-tjänster som hjälper dig att titta på innehåll på amerikanska Netflix. Det är verkligen lätt. Besök de tre webbplatserna och köp ett prenumeration på VPN som du gillar ljudet av. De är ganska lika när det gäller prissättning. Om du bara vill ha en prenumeration på en månad är PureVPN det billigaste. Om du vill ha ett längre prenumeration är SurfsharkVPN normalt det billigaste.

Oroa dig inte – de har alla återbetalningsvillkor.

Ja, om du inte gillar tjänsten du registrerar dig för kan du be om återbetalning när du vill inom 30 dagar efter köpet, och de kommer att ge dig dina pengar tillbaka!

När din VPN är redo är det dags att strömma Twilight Zone på Netflix
Har du redan köpt ditt VPN-abonnemang? Ladda ner VPN-applikationen till alla dina enheter (alla har appar för Windows, Mac, iOS, Android, Fire TV, Android TV, Spelkonsoler och mer). Kör applikationen och anslut till en server i USA.

Du har nu en amerikansk IP-adress som låter dig strömma amerikanska Netflix utomlands. Och än en gång kan du senare ansluta till servrar i Kanada, Storbritannien, Nederländerna och Japan för att titta på Netflix-innehåll i dessa länder.

Gör en snabb sökning efter The Twilight Zone. Du hittar hela serien och du kan börja strömma den på Netflix omedelbart.


Alla nämnda VPN-tjänster kan också användas för att avblockera TV-nätverk som BBC, ITV, ZDF, Rai, NBC, CBS, FOX, NRK, SVT, DasErste, RTP, 9Now, YLE och många andra. De kommer också att låta dig titta på streamingtjänster som Amazon Prime, Hulu, PeacockTV och många andra.

Vem bryr sig om japanska Netflix? Du borde. Detta var det första landet där det gjordes möjligt att strömma Joaquin Phoenix-filmen Joker på Netflix, för vilken han vann ett Oscar. Detta var också det första landet där du kunde strömma Jason Momoa-filmen Aquaman på Netflix, så du borde inte se ner på Japan, även om det inte låter som det hetaste landet för filmer och TV-program.

Men är du redo att titta på The Twilight Zone på Netflix just nu? Jag hoppas att dessa instruktioner hjälper dig att titta på detta och många andra TV-serier. Och om du gillar TV-serier som den här, se till att njuta av Twin Peaks och andra legendariska och gamla klassiker på amerikanska Netflix när du först är där.

Om du har kommentarer eller frågor, skriv bara dem nedan i kommentarfältet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *