Hur kan jag titta på (mer) anime-serier från Japan på Netflix?

Det finns otroligt många anime-serier som produceras i Japan, men inte många av dessa finns tillgängliga på Netflix i Sverige. Finns det något du kan göra för att kunna se fler anime-serier på Netflix i Sverige?

Jag tittade bara omkring, och om du bor i Japan finns det otroligt många anime-serier på Netflix. Det är intressant att se att topp 10-listan med innehåll på Netflix i Japan nästan alltid innehåller 4-5 anime-serier. Det är faktiskt ganska extremt. Men i Sverige finns det inte mycket sådant innehåll tillgängligt. Finns det något du kan göra för att hitta mer animeinnehåll på Netflix, även om du bor i Sverige?

anime på netflix

Det är faktiskt ganska enkelt!

Har du hört talas om anime-serier som Food Wars och Fire Force? Dessa och många andra kan du titta på Netflix i Japan. Om du använder VPN-tjänsten för antingen SurfsharkVPN eller NordVPN kan du faktiskt titta på allt innehåll på Netflix i Japan, även om du är i Europa.

Netflix blockerar många VPN-tjänster, men både SurfsharkVPN och NordVPN fungerar med Netflix i Japan.

Klicka på en av länkarna ovan för att besöka webbplatserna för dessa VPN-tjänster. Du behöver ett prenumeration (något du enkelt kan köpa på deras webbplatser). Båda tjänsterna har en garanti, vilket innebär att du kan begära återbetalning i upp till 30 dagar efter att du har köpt ditt prenumeration om du inte är nöjd.

När du har köpt ett prenumeration är det enkelt att titta på anime-serien på Netflix i Japan!

  • Ladda ner VPN-applikationen för SurfsharkVPN / NordVPN.
  • Hitta en server i Japan och anslut till den.
  • Gå till Netflix.com eller öppna din Netflix-applikation.

Du kan nu hitta ett hav av anime-serier på Netflix i Japan.

Glöm inte att det också finns mycket annat på Netflix i Japan. Nationen var den första att få filmer som Joker och Aquaman på Netflix, så det är mycket spännande att titta på.

Du kan sedan använda VPN-tjänsterna för att titta på innehåll på Netflix i Kanada och USA och även i flera andra länder. De kan också användas för att titta på BBC utanför Storbritannien, för att se SVT utomlands, för att titta på NBC och CBS utanför USA och mycket mer.

Det är så enkelt och enkelt. Är du redo? Har du några frågor? Använd kommentarfältet om du har en kommentar eller något du undrar om!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *