taelgia på svtplay

Hur kan jag se Taelgia online utanför Sverige?

Vill du se tv-serien om Gabriel som flyttar till Södertälje? När han kommer till stan träffar han Marko. De blir genast vänner, men det tar lite för lång tid innan Gabriel inser hur farlig vänskapen är. Den svenska tv-serien Taelgia berättar historien om familjer, poliser och kriminella som lever i ett kaos där de ständigt brottas med teman som lojalitet, skuld och krav från omgivningen.

Första avsnittet av Taelgia publicerades på SVT den 22 september 2023. Det här är en spännande serie som verkligen visar många av de problem människor brottas med i sådana här områden. Det är ingen slump att tv-serien har blivit väldigt populär och att många vill se den, inte bara inom Sveriges gränser, utan även utomlands.

taelgia på nettet

Tyvärr är Taelgia endast tillgänglig för tittare i Sverige, och om du försöker se den utomlands får du veta att det inte är möjligt.

Vad kan du göra åt detta? Går det att se Taelgia och annat innehåll på SVTPlay även om man är utomlands? Vi har redan skrivit en artikel om hur man ser SVTPlay utomlands, men om du vill ha en snabb lösning, följ instruktionerna nedan.

Hur man tittar på Taelgia online utanför Sverige (i Norge, Danmark och resten av världen).

Om du vill se Taelgia online måste du få SVTPlay att tro att du är i Sverige. Du kan självklart resa till Strømstad, Stockholm, Malmö eller Göteborg, men en enklare lösning är att köpa ett VPN-abonnemang med PureVPN eller NordVPN. PureVPN är något billigare än NordVPN, men om du vill se mycket Netflix-innehåll i andra länder är NordVPN något bättre. Oavsett vilket, båda är perfekta för att se SVTPlay utomlands.

Klicka på länkarna nedan för att besöka de två tjänsternas webbplatser.

Båda tjänsterna har en pengarna-tillbaka-garanti som gäller i trettio dagar (eller mer). Både PureVPN och NordVPN har massor av extra tjänster tillgängliga också (som en lösenordshanterare och liknande), men detta är inte nödvändigt för att se Taelgia på SVTPlay utomlands. Det räcker med andra ord med det billigaste abonnemang som bara inkluderar VPN-tjänsten.

När du har köpt ett VPN-abonnemang är det bara att ladda ner VPN-applikationen för PureVPN eller NordVPN och ansluta till en server i Sverige. Detta ger dig en svensk IP-adress vilket gör att du direkt kan streama Taelgia och allt annat innehåll på SVTPlay online, oavsett var du befinner dig i världen.

Taelgia online utanför Sverige

Jag hoppas dessa instruktioner hjälper dig så att du kan se Gabriel, hans pappa, hans syster Magda som spelar basket i laget Taelgia, samt Sibel som blir den första polisen från Syrien i polisen i Södertälje.

Taelgia består av totalt 6 avsnitt och varje avsnitt varar cirka 60 minuter.

Om du har några frågor eller kommentarer är det bara att skriva.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *